NB bemærk tidspunkt kl. 14: Højmesse og indsættelse af barselsvikar, sognepræst Charlotte Baunbæk Dyremose.

26

Dato Søndag d. 26. juni 2022, Kl. 14:00 til kl. 15:00
Sted Bistrup Kirke, Birkebakken 1, 3460 Birkerød
Medvirkende
Sognepræst Charlotte Kristine Nørballe, Søren Christian Storvad og præst Charlotte Baunbak Dyremose

Sognepræst Nadja Damkjær går på barselsorlov og i dag har vi præsteindsættelse af hendes vikar, Charlotte Baunbæk Dyremose. Dagens højmesse er derfor flyttet til kl. 14.00 så vi sammen kan fejre dagen med en gudstjeneste og efterfølgende reception.