Begivenheden har allerede fundet sted.

MAR

Dato Tirsdag d. 22. marts 2022, Kl. 17:00 til kl. 18:00
Sted Bistrup Kirke, Birkebakken 1, 3460 Birkerød
Sognepræst Charlotte Nørballe
Freds- og forsoningsandagt

Der er krig i Europa. Mange er bekymrede, og i kirkens rum, kan alle samles og måske finde trøst. Sammen vil vi lytte til ord om håb, synge salmer, bede bønner og tænde lys. Som i mange andre kirker landet over holdes der her I Bistrup andagt – hvor fred og forsoning er temaet.

Kirkens tre præster: Charlotte Nørballe, Nadja Damkjær og Søren Storvad medvirker.

Musikken den dag vil også afspejle karakteren af temaet. Cellist Thorbjørn Eiks Jørgensen medvirker – sammen med kirkens organist og faste sangere. Der vil være både nye og gamle salmer samt kormusik.

Andagten indledes med et fakkeltog fra Birkerød Sø – til kirken, for dem, der har lyst til det. Her vil bla. konfirmanderne medvirke. Deltagere i fakkeltoget mødes ved de syv store sten på Søholm senest 16:30. Man er meget velkommen til selv at medbringe en fakkel.

Med venlig hilsen Menighedsrådet i Bistrup